2015-09-07 09:42:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kerülje az összetűzéseket a munkahelyén

Napi horoszkóp szeptember 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Rák jegyében áll. A mai nap nem kerül a hét legjobb napjai közé. Ettől függetlenül nagyon sok jó ötlete támad, sok mindent elvégezhet, és még egy kis spontán viccelődés is belefér...

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha feljebb szeretne lépni a ranglétrán, nem ártana naprakésznek lennie a szakmájában. Képezze magát, olvasson szaklapokat, látogasson szakmai weboldalakat. Az evésben ma mindenképpen tartson mértéket.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Rák jegyében áll, lehet, hogy szerencsét hoz önnek az anyagiak terén. Ha az egyedülállók táborához tartozik, rendkívül jó esélyei lesznek arra, hogy találkozzon valakivel. Egy pillantás alatt elvarázsolhat bárkit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nézzen nyitottan és kíváncsian a világra, és hagyja, hogy a többiek hatással legyenek önre. Este találkozzon a barátaival, barátnőivel, meséljenek egymásnak a hétvégén történtekről!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A hét végén a paradicsomban érezhette magát, és nem lesz ez másként ma sem, a késő esti órákig vidám és lendületes lesz. Keresse az új ismeretségeket. Mindegy, hogy este szórakozni megy, vagy inkább otthon üldögél, jól fogja érezni magát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold és a Jupiter segítségére lesznek abban, hogy minden munkájával nagyon gyorsan végezzen. Az így felszabaduló időt érdemes lenne sétálással eltölteni, és közben rendezni a gondolatait. Ha bármilyen ügyben kétségei támadnak, hessegesse el őket!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az otthonára irányítja a figyelmét. Lehet, hogy a kreativitását ma abban kéne kiélnie, hogy elgondolkodik egy esetleges felújításról, vagy megtervezi a tökéletes konyhabútort...

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A munkahelyén most olyasmit is megtesz, amit nem várnak el öntől. Ráadásul mindezt nemcsak gyorsan, de kellő alapossággal és aprólékossággal teszi, amivel teljesen leveszi lábáról a főnökeit. Ha valami nagy fájdalmat okoz ma, próbáljon valami nagy örömet is keresni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kerülje az összetűzéseket a munkahelyén, és próbáljon meg kompromisszumokat kötni. Ne hagyja magát meghatni, igyekezzen racionálisan intézni a dolgait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma egészen apró részleteken és banális apróságokon is képes lesz megsértődni, különösen, ha úgy érzi, a tekintélyén esik csorba. Nehezen viseli a krízist, ezért keresse azokat az eszközöket, melyekkel csökkentheti a feszültségét.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szakmai és a magánélete összeütközésbe kerülhet egymással. Fontos, hogy egyik oldalt se rendelje alá a másiknak. Ha sikerül egyensúlyba hoznia az érzéseit és a gondolatait, kellemes és kielégítő lehet a mai nap.

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyszerű alkalom adódik arra, hogy egy új üzleti vállalkozásba kezdjen. Különösen sikeres lehet akkor, ha nem mulasztja el meghallgatni azt, amit mások akarnak közölni önnel. Ma „kisöpörheti" a felgyülemlett papírmunkát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: